KOBİ Danışmanlığı (Seviye 6) Sınava Hazırlık Eğitimi (22-26 Eylül 2021)

Duyurular, Eğitimler

SINAV  VE EĞİTİM TANITIMI

Mesleki Yeterlilik Kurumunun belgeli meslekler olarak değerlendirmeye başladığı KOBİ DANIŞMANLIĞI ile ilgili 05/02/2019 Tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Yönetmeliğe istinaden istinaden Kobi Danışmanı Seviye 6 Mesleki Yeterlilik Sınavı sonrası Belge almaya hak kazananlar Kobi Danışmanlık Mesleğini yapabilecektir.
Sınavın zorluğu ve başarı oranının Türkiye genelinde düşük olmasından dolayı hali hazırda Sakarya Üniversitesi listesinden takip edildiği üzere Türkiye Genelinde Sadece 295 kişide belge bulunmaktadır.

Akredite Kobi danışmanı olma konusunda hedefleri olan kişiler için sınav kapsamında olan dersler ile ilgili eğitim organizasyonu hazırlamış bulunmaktayız.

Konusunda Uzman Akademisyenler Ve Akredite Kobi Danışmanlarından oluşan eğitim programımız ile ilgili başvuru detayları için bizi arayabilirsiniz.

KİMLER BAŞVURABİLİR

• Sınava Girmek için herhangi bir ön şart bulunmamaktadır.
  • Halen KOBİ Danışmanı olarak çalışan veya bu alanda kariyer yapmayı planlayan herkes, mezuniyet veya tecrübe şartı olmaksızın başvurabilir.

EĞİTİM TARİHLERİ NE ZAMAN?

• 22-26 Eylül 2021

Performans Dersleri:

• A3/P1 İşletme Yönetimi
  • A3/P2 Finans
  • A3/P3 İnsan Kaynakları
  • A3/P4 Pazarlama ve Satış
  • A3/P5 Üretim

Alanlarında, teorik sınavlara ve örnek olaya dayalı uygulamaları içeren  eğitimler  düzenlenecektir. Eğitimler, on-line olarak yapılacak olup toplam 20 saattir.

Eğitim Bedeli: 650,00 TL
Eğitim Bedeli (HİBEDER Üyesi): 500,00 TL

Eğitimler şehit yakınları ve gazilerimiz için ücretsizdir.

Kayıt ve detaylı bilgi için iletişim:
Özlem Polat
Tel: 0539 556 00 89